2019 Uludağ Ultra Trail’de Neler Oldu?

Bursa Teleferik olarak ana sponsorluğunu üstlendiğimiz Uludağ Ultra Trail patika koşusu 19-20-21 Temmuz tarihlerinde 6000 Meydan’da gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı birçok ülkeden sporcular Uludağ ve çevresinin muhteşem atmosferi eşliğinde 13K, 30K, 66K ve 100K etaplarında yarıştı. Peki Bursa’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan Uludağ Ultra Trail’de neler oldu? Okumaya devam edebilirsiniz. ☺️

Yerli ve yabancı yüzlerce sporcu Bursa Teleferik ile Uludağ’ın eşsiz manzarası eşliğinde yarışın başlayacağı yer olan 6000 Meydan’a ücretsiz bir şekilde seyahat etti.

https://www.instagram.com/p/B0ImWdVnZPm/

Sporcular Uludağ’ın zirvesine ulaşırken motivasyonları da Uludağ’ın manzarasıyla zirveye ulaşmış oldu. Koşu öncesi ısınma çalışmaları sırasında sporcular keyifli anlara şahit oldular.

https://www.instagram.com/p/B0NnQWOBgs1/

Uludağ Ultra Trail’e 6000 Meydan’da start verildi. İşte heyecanın dorukta olduğu o anlar:

https://www.instagram.com/p/B0ImWdVnZPm/

Farklı etaplarda yarışan yarışmacılar 13K, 30K, 66K ve 100K etaplarında ter döktüler. Sporcular Zeyniler, Cumalıkızık, Kürekli Şelalesi, Saitabat Şelalesi, Buzul Göletler, Softaboğan Şelalesi, Bakacak ve daha sonra Sarıalan ve Kurbağakaya gibi önemli lokasyonlardan geçerek keyifli ve profesyonel bir deneyim elde ettiler.

Uludağ Ultra Trail sporcuları bir yandan yarışırken bir yandan keyifli anlara tanıklık ettiler.

Farklı sürelerde tamamlanan etaplarda sporcuların bitiş çizgisine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığı o anlar:

https://www.instagram.com/p/B0ImWdVnZPm/

Minik dostumuz Sahlep de bitiş çizgisine ulaşan ilk sporculardan oldu! ☺️

https://www.instagram.com/p/B0ImWdVnZPm/

Saatlerce süren yarışın ardından 6000 Meydan’da başlayan Uludağ Ultra Trail tekrar 6000 Meydan’da sona erdi.

https://www.instagram.com/p/B0L-cyRHHBD/

Ve kazananlar belirlendi! 21 Temmuz Pazar günü yapılan ödül töreninde Teleferik Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul, 100K Erkekler Kategorisi Genel Klasman’da 1. 2. Ve 3. olan yarışmacılara ödüllerini takdim etti.

https://www.instagram.com/p/B0LNAxaHl-x/

Ana sponsoru olduğumuz 2019 Uludağ Ultra Trail’de 19-20-21 Temmuz tarihlerinde keyifli anılara sahip olduk. Katılım gerçekleştiren tüm sporcularımızı tebrik ederiz. Sporu ve sporcuları her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Seneye görüşmek üzere! ??